Farkas András Dr.

,,…mindent tanulj meg, Andriskám. Mert itt az a lényeg, hogy mi piacvezetők legyünk az emberek tudását illetően és nemcsak a gazdasági tevékenységben, hanem mindenben példamutatóak legyünk, az ország legjobb biztosítója. És ez nekem borzasztó jó kihívás volt, nagyon tetszett is. Én mindig imádtam tanulni is és mindig imádtam a legjobbnak lenni a területemen.”

Farkas András Dr.

Dr. Farkas András az ELTE jogi karán végzett 1985-ben végzett. Ezt követően a Külügyminisztériumnál dolgozott jogi szakértőként, majd teheráni konzulként és nagykövetségi titkárként tevékenykedett. 1993 és 1996 között a NN-nél dolgozott, kezdetben a marketing főosztály vezetőjeként, majd az NN Pénzszolgáltató Kft. megbízott ügyvezető igazgatójaként. A mai MetLife jogelődjeinek – ABN Amro, AVIVA – alapító tagja, vezérigazgató-helyettesként irányította a céget. Ezután lett a Brokernet igazgatósági tagja, valamint értékesítési igazgatója. 2012 és 2016 között a CONSEQUIT Group igazgatósági tagja és értékesítési igazgatója volt. 2016 óta független nyugdíjszakértő, a NugdíjGuru hírportál alapítója és főszerkesztője. 

(Összeállította: Filep Regina)

Az interjú olvasásához kérjük, kérvényezze regisztrációját a http://voices.tk.mta.hu/ oldalon. Regisztráció után az összes biztosítástörténeti interjút megtalálja a „Biztosítási Oral History Archívum" cím alatt.

Tovább az archívumhoz